Contact

Ali:

 

Sinds Ali op zijn zesde begon te schilderen, heeft hij een grote expertise op het vlak van de klassieke schilderkunst ontwikkeld. Het gebruik van specifieke producten en de mengeling van kleuren kennen geen geheimen meer voor hem. In de loop van de jaren heeft hij een aanzienlijk aantal werken gemaakt. Niet alleen de schilderkunst, maar ook kunst in het algemeen interesseert hem. Vanuit dit oogpunt wil hij zijn ervaringen met de techniek van het tekenen delen.

Terry:

 

Met 14 jaar ervaring in de financiële wereld bij Solvay is Terry eveneens een fervente kunstliefhebber. Hij volgde ondermeer enkele jaren een opleiding Infografisme aan l'école des Arts d'Ixelles en fotografie aan l'école Agnès Varda de Bruxelles. Sinds enkele jaren verdiept hij zich ook in de tekentechnieken en dompelt hij zich voortdurend onder in verschillende ateliers van l'académie des Arts de Bruxelles.

 

"We willen onze passie voor het tekenen delen, in het bijzonder met de kleinsten, om zo aan iedereen de kans te geven om de wondere wereld van de kunst te ontdekken."

CONTACTEER ONS

ADRES:

 

E. Van Elewijckstraat 102

1780 Wemmel

 

 

EMAIL:

 

info@ateliersalwan.be

 

 

TEL.:

 

+32 495 23 96 02

 

 
 
 
 

© Copyright. All Rights Reserved.