Ons team

Leila:

Leila is afgestudeerd aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Brussel en heeft haar artistieke ervaring op het gebied van illustratie voortgezet aan de kunstacademie van Saint-Luc. Vandaag legt zij zich toe op een meer experimentele cursus aan de LE 75 School voor Beeldende Kunsten. Zij ontwikkelt een meer abstract werk dat gericht is op installatie, schilderkunst en beeldhouwkunst, een onderzoek waarbij voortdurend gewerkt wordt met materialen, volumes, structuren en kleuren. Leila zal ons team in september 2021 komen versterken.

Evelina:

Van jongs af aan gepassioneerd door tekenen, studeerde Evelina af aan de kunstopleiding van het René Cartigny Instituut, waar zij eerst haar vaardigheden als illustrator ontwikkelde. In een proces van voortdurende evolutie begon zij vervolgens aan een bacheloropleiding aan de LE 75 School voor Beeldende Kunsten. Sterk beïnvloed door haar macro-omgeving, onderscheidt zij zich door het gebruik van atypische vormen en materialen om haar installaties en groot formaat werken te creëren. Evelina zal ons team aan het begin van het academisch jaar 2021 komen versterken.

Ali:

Ali, afgestudeerd aan LE 75 School voor Beeldende Kunsten, ontwikkelde aanvankelijk een grote deskundigheid op het gebied van de schilderkunst en produceerde in de loop der jaren een aanzienlijk aantal schilderijen. Vandaag is zijn onderzoek gericht op performance kunst en installatie. Zijn werk werd reeds tentoongesteld in gerenommeerde zalen zoals CC Strombeek, de Boghossian Foundation (Villa Empain), het SMAK in Gent, de Mommen Workshops en Z33 in Hasselt. Het is ook niet ongewoon om zijn naam te zien op kunstmanifestaties in Brussel. Sinds 2018 deelt hij zijn expertise met Ateliers Alwan.

Terry:

Naast een lange carrière in de financiële sector is Terry ook een fervent kunstliefhebber. Hij volgde verschillende jaren een opleiding in computergrafiek aan de Kunstschool in Elsene en in fotografie aan de Agnès Varda School in Brussel. Sinds enkele jaren beoefent hij ook de tekentechniek en wordt hij voortdurend ondergedompeld in verschillende workshops aan de kunstacademie van Brussel. Hij kwam in 2018 bij het Ateliers Alwan team.

© Copyright. All Rights Reserved.